INDIVIDUALNA URA TRE

Individualno uro pripročam osebam, ki se prvič srečujejo z metodo TRE, ter tistim, ki že dlje časa delajo sami in bi želeli poglobiti svojo izkušnjo.

Sama opažam dve stvari:

- Pogosto osebe delajo metodo TRE že dlje časa, izkušnja odzivov v telesu pa ostaja nespremenjena. Telo se vsako TREsenje odziva na enak način ter "pleše" v enakih, njemu poznanih vzorcih.

V takem primeru se je priporočljivo posvetovati s TRE praktikom, saj lahko nakaže pot ven iz začaranega kroga ter vas opremi z intervencijami, ki v telesu regulirajo intenzivnost, smer in lokacijo tresljajev.

- Novincem je priporočena izvedba v individualni situaciji predvsem zato, da se jim TRE praktik lažje posveti ter jih vodi in pouči o glavnih principih samoregulacije in integracije.

Po izkušnji bo posamezniku lažje svetovati, kako naprej. Naj kljub temu poudarim, da so to zgolj predlogi ter da se o obliki izkušnje TRE-ja odločite sami.

POTEK INDIVIDUALNE TRE URE

Ob prvem srečanju vas povprašam o vašem zdravstvenem stanju, pričakovanjih, željah ter morebitnih strahovih ipd. Prikažem vam vaje, ter vas postopno vodim skozi protokol.

Na srečanje pridete v udobnih oblačilih, z armafleksom, dekico in/ali vzglavnikom (če imate težave s hrbtom ali vratom). Ne pozabite na vodo!

Po vajah sledi počitek in pogovor o vaših odzivih. Ob koncu dobite knjižico (všteta je v ceno), v kateri so opisane vaje TRE. Čas trajanja: 1–1,5 h

Cena: 45 evrov

---

TERMINI, KONTAKT IN LOKACIJA 

ponedeljek: od 20.00 do 22.00

torek: od 9.00 do 11.30

četrtek: od 19.00 do 22.00 

petek: od 14.00 do 15.30

sobota: od 9.00 do 12.00 ter od 20.00 do 22.00

---

Lahko mi pišeš ...

Name
Email address
Message*