Odzivi po izvajanju TRE®

Po delavnicah TRE® osebe poročajo o občutjih, kot so: mirnejši spanec, večja sproščenost, boljše spopadanje z vsakodnevnimi izzivi ... Odzivi so zelo različni od posameznika do posameznika.

"Poenostavljeno povedano: bolj pozitiven pogled na svet."

"Je zima, temno, stagniram doma, ampak me manj prizadane ..."

"Manj momentov je, ko se bojim, da ne bom zmogla, in več onih, ko tudi težave vidim kot neko bogato izkušnjo."

"Samo tresenje je po najini seansi boljše, bolj intenzivno, vedno tudi območje čeljusti."

"Zelo sem hvaležna za to, kar sem se naučila od tebe ... vsak dan doživljam koristi dela s TRE."

"Odziv ob dnevih pred menstruacijo je pogosto krajši dih, suha usta in razdraženost v odnosih. Za razliko od prej zdaj vem, kaj se mi dogaja, in se za to ne obtožujem."

"Vmes sem si poležala vrat. Zanimivo mi je bilo opazovati, kako je tresenje našlo pokrčitev in jo s TRE-jem razrešilo. Hvala ti."

"Po TRE-ju sem bila zelo mirna in še par dni sem imela občutek zelo sproščenega medeničnega dna. Bila sem tudi presenečena sama nad sabo, da sem se prvič uspela toliko sprostiti in odtresti. Mogoče tudi zato, ker sem vedela, da si poleg in me spremljaš. Zelo mi je pomagalo opominjanje na dihanje, ker to čisto pozabim, kadar delam sama. Vodenje "Opazuj, kaj se zgodi, če ...", mi je bilo TOP. Osredotočila sem se na to, kaj čutim, ne pa, kaj bi morala čutiti."

"Po zadnjem tresenju sem bila bolj umirjena kot pred njim, tudi ramena so še vedno bolje kot prej. Ne čutim več teže v njih. Sem se bala, da bom bolj razdražena, ker je bilo tresenje kar intenzivno, pa ni bilo tako. Mogoče sem bolj umirjena tudi zato, ker se vedno prijetno pogovoriva in ti lahko povem tudi neprijetne stvari in me razumeš. Čutim pa, da se bo potebno zopet kmalu stresi, saj se mi teža tedna nalaga."

 

"Naslednji dan sem bil odločen, miren, agilen v glasu ... Drugačen. Okoli desete me je zabolela glava. Sicer sem bil cel dan v fantastičnem stanju. V petek je malo popusilo, a še vedno sem bil na krilih razsvetljenj. Danes bom ponovil. Hvala za razkritje, odlično vodenje."